Juist nu…….de digitale Stamtafel, doe jij mee?

Samen zorgen veel mensen met gezondheidsklachten kunnen niet bij hun huisarts terecht, omdat ze een risico vormen voor andere patiënten en alle medewerkers van de praktijk. Met de huidige verregaande maatregelen in Nederland het virus in te dammen, kiezen steeds meer (kwetsbare) mensen er voor om sociale contacten te mijden.

We hebben elkaar nu meer dan ooit nodig. Nu mensen alleen thuis zitten zorgt dat er ook voor dat veel mensen bang en eenzaam zijn. Om de contacten met de huisarts, mantelzorgers, vrienden en bekenden mogelijk te maken biedt het digitale platform Stamtafel de mogelijkheid elkaar online te ontmoeten. Door een groepstafel in te richten, met elkaar berichten uit te wisselen of te beeldbellen, kunnen wij elkaar op de hoogte houden.

De digitale Stamtafel wordt de komende 3 maanden kosteloos beschikbaar gesteld aan alle inwoners van Nederland via de Ledenvereniging en Stichting Lucrum. Deze organisaties zijn gids in welzijn, wonen en zorg en bereiken 1,5 miljoen mensen. Deel het met jouw vrienden en samen bereiken we nog meer mensen. Jij maakt nu het verschil! Kijk op www.stamtafel.nl