Kaarsenactie Albert en Baukje


1 juni 2023 AlpD’huZes

Duizenden kaarsen die de berg verlichten tijdens de AlpD’huZes 2023. Al deze kaarsjes bevatten een persoonlijke boodschap en branden de gehele koers dag voor onze dierbaren. Elk kaarsje is een lichtje en vertegenwoordigt een dierbare die tegen kanker vecht of die ervan genezen is. Of…. voor een dierbare die eraan overleden is, de lichtjes brengen hen heel dichtbij. Vooral tijdens de eerste klim in de ochtendschemer met de fluitende vogels.

Het is een indrukwekkend gezicht!

Wij willen de inwoners van Wetsens en Niawier graag de gelegenheid bieden om een lichtje te laten stralen voor zoveel mogelijk dierbaren.

Voor €6,00 (meer mag natuurlijk ook) kunt u een kaarsje voorzien van een persoonlijke boodschap. Wij zorgen er dan voor dat alle kaarsjes met de boodschap op de Alp komen te staan en zullen stralen tijdens de AlpD’huZes op 1 juni 2023.

De opbrengst is natuurlijk geheel voor de stichting AlpD’huZes.

Uiteraard zullen wij foto’s maken die te zien zullen zijn op de site van Niawier-Wetsens

Wenst u hiervan gebruik te willen maken? Dan graag voor april 2023 uw naam en adres en het aantal kaarsjes doorgeven aan Albert 0630804455 of Baukje 0683029072 waarna u van ons een betaalverzoek krijgt.

Wij zullen er dan voor zorgen dat u een persoonlijke boodschap op het kaartje kunt schrijven en brengen na verloop van tijd het kaarsje bij u thuis.

Wij maken de klim van ons leven!…..voor het leven van een ander.

Oh ja, voor wie ons nog wil helpen een zo groot mogelijk bedrag bij
elkaar te krijgen, sponsoren kan nog steeds via
www.opgevenisgeenoptie.nl/st/2194/w

Groetnis Albert en Baukje