De Freonen fan It Hokje, programma oudjaardag!

IMG_7218Oudejaarsdag 2016,

Het jaar loopt ten einde en oudejaarsdag staat alweer voor de deur. Traditiegetrouw verzorgt de jeugd van It Hokje het inmiddels roemruchte carbidspektakel op en rondom het kaatsveld. In vergelijking met andere jaren zal de start van de dag later plaatsvinden dan dat de gemiddelde inwoner van Nijewier gewend is. Rond de klok van half 10 zullen de eerste oorverdovende knallen door het dorp gallen.

Tussen de middag staan er weer diverse gastronomische schotels voor de culinaire liefhebbers klaar. Van snert tot een broodje knakworst en van een gehaktbal á la it Hokje tot een broodje chips, niks is te gek! Vanzelfsprekend is er voldoende vocht voor de droge keeltjes te bestellen. De koffie staat te pruttelen en ook voor een lekker potje bier draaien de barmensen van It Hokje hun hand niet om.

Op de namiddag is er uiteraard weer de mogelijkheid om het jaar gezellig uit te borrelen. Zoals aangegeven staan de kalde kletsers ijskoud te borrelen in de koelkast en wachten met smart om genuttigd te worden. Natuurlijk wordt er ook kosteloos een aantal hapjes aangeboden.

Vanaf 23:00 opent Nij Sion haar poorten en kan het oudejaar met z’n allen worden afgesloten. Om 00:30 zal er aan het Tsjerkepaad weer het nodige vuurwerk de lucht worden ingeschoten zodat we knallend het nieuwe jaar ingaan. Wij hopen dat we zo veel mogelijk belangstellenden mogen verwelkomen tijdens dit altijd gezellig samenzijn. Wij zien elkaar de 31e van december.

Groetnis,

Freonen fan It Hokje

Freonen fan it Hokje

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie