Gastvrouwen organiseren High Tea

Deze uitnodiging hebben we rondgebracht bij onze gasten:

In de laatste dorpskrant hebben we verteld dat we de lange zomerstop leuker wilden maken door een High Tea te organiseren.

En daar is hij nu, de Uitnodiging voor de High Tea. Schalen vol heerlijkheden komen op de tafels, sandwiches en soezen en er volgt nog veel meer. Cakejes, taarten scones  en bonbons,ja al dat dit lekkers wordt voor u klaargemaakt. Bij het zien van al dat lekkers……. En samen met de thee kan het leuten beginnen. Op 8 augustus heten we u graag tussen 15.00 – 18.00 hartelijk  welkom in de prachtige tuin van Tiny en Marcus aan de Bredewei 4a

En dan is het zover en genieten we van een heerlijke High Tea, met stralend weer en verrukkelijke lekkernijen zoals: Scoons met heerlijke jams en cream, gevulde soesjes, muffins, hartige en zoete taarten, wraps appelflapjes etc. Verder met thee, koffie en lekkere koele watertjes en verse bowl. Maar niet te vergeten onze gasten, veel hadden gehoor gegeven aan onze uitnodiging. Even een praatje hier en daar en ondertussen genieten van de lekkernijen. Wat hebben zij en wij genoten.

De gastvrouwen.

Klik HIER om naar het album te gaan. (Foto credits, Tiny Weidenaar)

Of klik HIER om naar het album te gaan. (Foto credits, Tiny Weidenaar)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie