Uitslagen kaatsen MultiTechpartij

Ledenkaatsen KF De Trije Doarpen

Niawier. Vrijdag 1 juli werd de MultiTechpartij voor de jeugd verkaatst. De opkomst was deze keer niet heel hoog omdat veel leden met school op kamp waren. Er kon met 4 parturen bij de jongens/meisjes en 5 parturen welpen/pupillen gekaatst worden. De hele avond heeft het geregend wat het kaatsen niet ten goede kwam, koude kinderen en zere handen waren het gevolg.

Bij de jongens/meisjes waren na 2 omlopen 2 parturen die alles hadden gewonnen. Partuur Siebe Feenstra en Petra Feenstra kaatsten de finale tegen partuur Dylan Cuperus en Tineke Terpstra. Door de kou en regen was het snel gebeurd, partuur broer en zus Feenstra konden niet op tegen partuur Dylan Cuperus c.s. Zij wonnen dan ook vrij gemakkelijk met 5-1 6-6.

Bij de welpen/pupillen was het spannender. In deze categorie moest 4 keer gekaatst worden en na 3 omlopen maakten nog steeds 3 parturen kans op de felbegeerde kransen. Hester Torensma en Nynke Keegstra waren hier het degelijkst en hielden hun opslagen beide goed in het perk. Zij wonnen al hun partijen en gingen hierdoor met de krans naar huis. Jarno Cuperus en Laura Allema kwamen 2 eersten tekort doordat zij net met 5-5 6-4 van partuur Hester Torensma c.s. verloren en gingen met de 2de prijs huiswaarts. Suzanna Allema en Richtje Bandstra behaalden de 3de prijs.

Uitslagen

Jongens/meisjes (4 parturen)

  1. Dylan Cuperus en Tineke Terpstra
  2. Siebe Feenstra en Petra Feenstra

Welpen/pupillen (5 parturen)

  1. Hester Torensma en Nynke Keegstra
  2. Jarno Cuperus en Laura Allema
  3. Suzanna Allema en Richtje Bandstra

    3_welpen_pupillen-400 2_welpen_pupillen-400 1_welpen_pupillen-400 2_jongens_meisjes-400 1_jongens_meisjes-400

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie