Verslag Jeugdkaatsen Frequent beveiliging partij.

Jeugdkaatsen KF De Trije Doarpen

Vrijdagavond 20 mei is in Niawier de derde ledenwedstrijd van het seizoen gekaatst. Ook deze keer een wedstrijd voor alleen de jeugdleden. De sponsor van deze partij was Frequent beveiliging uit Metslawier. De deelname was deze avond iets minder, maar dit had te maken met o.a. de wandeltocht in Metslawier. Gelukkig kon er onder uitstekende weersomstandigheden gekaatst worden

Bij de welpen waren er 4 deelnemers. Ze kaatsten 3 omlopen in wisselende samenstelling. Na 3 omlopen kaatsen had Suzanna Allema al haar 3 wedstrijden gewonnen en ging met de krans naar huis. Tweede werd Jarno Cuperus.

Bij de meisjes waren er 4 parturen welke 3 keer moesten kaatsen. Na twee omlopen hadden de parturen Aljantine Holtwes, Eline Boonstra, Emma Allema en het partuur Janna de Weger, Nel Bakker, Iris Hoekstra hun eerste 2 wedstrijden gewonnen. De laatste omloop kaatsten ze tegen elkaar, waarbij de winnaar dus met de eerste prijs naar huis zou gaan. Deze twee parturen waren aan elkaar gewaagd. Het partuur Janna de Weger c.s. won deze wedstrijd met 5-4 (6-0).

Ook bij de jongens waren er 4 parturen. Ook hier waren er twee parturen die hun eerste 2 wedstrijden hadden gewonnen. In de 3e omloop moesten ze tegen elkaar. Dit waren de parturen Simon Jan Mol, Corina Tjeerdsma en Hendrik Willen van der Vorst, Rick Wiersma. Door een blessure aan zijn hand ging de opslag bij Hendrik Willem moeizaam. Ze verloren dan ook kansloos van het partuur van Simon Jan Mol c.s. met 5-0 (6-4). Hierdoor was het nog maar de vraag of het partuur Hendrik Willem van der Vorst c.s. tweede zou worden. Zij waren afhankelijk van het resultaat van de andere wedstrijd. Doordat Wybren Cuperus en Dylan Cuperus hun laatste wedstrijd wonnen werden zij tweede.

Uitslagen;

Welpen (4 deelnemers)

1e Suzanna Allema.

2e Jarno Cuperus.

 

Meisjes (4 parturen)

1e Janna de Weger, Nel Bakker, Iris Hoekstra

2e  Aljantine Holtwes, Eline Boonstra, Emma Allema

 

Jongens (4 parturen)

1e  Simon Jan Mol, Corina Tjeerdsma

2e  Wybren Cuperus,Dylan Cuperus

[pwaplusphp album=6287872469785381761]

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie