Fair @Binnen @Buiten bij de Scheepstimmerman

Wanneer:
2 juni 2018 @ 10:30 – 17:00
2018-06-02T10:30:00+02:00
2018-06-02T17:00:00+02:00

Vrijdag 1 en zaterdag 2 juni vindt er in het pand en op het terrein van de Scheepstimmerman de fair @Binnen @Buiten plaats. Johann Straatsma en Manda Postma presenteren samen met zo’n dertig regionale bedrijven hun artikelen. Zoals de naam al zegt, het zijn producten voor ‘’binnen en buiten’’. Niet alleen staat de showroom vol maar ook een grote tent zal plaats bieden aan vele bedrijven.

De Scheepstimmerman zit sinds eind vorig jaar gevestigd aan de Siercksmawei 18 in Niawier, (voormalig pand Veenma mechanisatie). Aangezien er na de verhuizing nog geen aandacht was besteed aan de nieuwe locatie willen ze bestaande en toekomstige klanten graag laten zien dat ze nu meer ruimte en mogelijkheden hebben dan in Dokkum. De fair is bedoeld voor iedereen, van heinde en ver is er al aangekondigd om langs te komen.

De organisatoren noemden in de dorpskrant onlangs op dat ze het belangrijk vinden om te integreren in het dorp. Vele inwoners van Niawier hebben nog geen kennis gemaakt met deze actieve ondernemer. Nu de deuren letterlijk aan alle kanten open gaan in het pand, is dit een mooie gelegenheid om eens te kijken wat daar zoal gebeurd.

Openingstijden: Vrijdag van 13.30 t/m 21.00 uur en zaterdag van 10.30 t/m 17.00 uur. Vrijdagavond is er live muziek, dit wordt verzorgd door de tweekoppige band My Old Suitcase. Eerder was al aangekondigd dat de band ‘’Beneden Peil’’ zou optreden. Echter om gezondheidsreden hebben zij dit moeten annuleren. Ook aan de kinderen is gedacht, zij kunnen zich ook prima vermaken, er komt een heuse clown, mini pony’s om te knuffelen en ook het springkussen ontbreekt niet.

Entree bedraagt: €2,50 (kinderen zijn gratis) Deze bijdrage is bedoeld om de onkosten te dekken. Mocht er wat overblijven dan gaat dat naar de Cliniclowns.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie