Handel en genieten ten top!

Opritten#garages#verkopen#leukespullen#tuinen
#bloemen#kijken#genieten#beleven#wat een succes!

Wat een belevenis, wat een pracht!

Zaterdag 17 juni hebben de inwoners van Niawier een oprit-garageverkoop en Open Tuinen gehouden.
Er hadden zich 41 deelnemers aangemeld en tijdens de rondgang bleek dat er nog 3 deelnemers zich hadden aangesloten dus een totaalplaatje van 44 deelnemers!  Een bijzonder aantal waar we als dorp trots op mogen zijn!

De bezoekers bleven niet uit, van vakantiegangers uit Lemmer tot de buren naast de deelnemers kwamen langs. Bijzondere gesprekken zijn er gevoerd : Irish people die hier ook in de buurt waren met vakantie. Mensen uit Dokkum die nog nooit in Niawier waren geweest. Verbaasde mensen dat Niawier toch nog groter was dan alleen maar de Siercksmawei  of Auck Doniastraat (omdat ze zo altijd door Niawier reden).

Bekende Fries gesignaleerd. Duitse toeristen die met de boot in Dokkum vertoefden. Speciaal voor deze activiteit heeft iemand uit Drenthe een huisje gehuurd op Esonstad – Lovende mensen over de prachtige tuinen die hier zijn: Er werden zelfs tuinen bezichtigd die niet aangemeld stonden, maar omdat de mensen nieuwsgierig waren naar wat er zich achter ʺdie deurʺ bevond…….kortom  een verscheidenheid aan bezoekers, verkopers en open-tuinendeelnemers.

Naast de leuke gesprekken en voorvallen is de opbrengst natuurlijk niet onbelangrijk, deze was voor de één meer dan de ander maar al met al een leuk gemiddeld verdienste en natuurlijk ruimte in huis!

Peter en Annemarie wil een ieder bedanken voor de medewerking, in wat voor vorm dan ook. Met elkaar hebben we dit tot een succes gemaakt.

Een Leuke activiteit en wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!

Klik op onderstaande foto  om te gaan naar het eerste deel van wat gaat komen. Zo heeft u eerst bij dit verhaal toch het e.e.a. in beeld!

Fotoalbum garageverkoop

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie