Thuiszorg Het Friese Land ondersteunt u.

Logo het frieseland

 

 

 

.

De zorg rondom het ouder worden is volop in beweging. Werd men voorheen gestimuleerd om te gaan wonen in een verzorgingshuis, nu worden mensen gestimuleerd om zo lang mogelijk in de eigen woning te blijven wonen. Blijven wonen in je eigen vertrouwde omgeving, vaak met ondersteuning door familie en mantelzorgers.

Thuiszorg Het Friese Land ondersteunt u
Geregeld komt het voor dat ondersteuning door familie en de mantelzorgers niet meer toereikend is of dat zij overbelast raken. Dat is vaak het moment dat thuiszorg wordt ingeschakeld. Maar ook na terugkeer uit het ziekenhuis of na een revalidatie periode elders. Krijgt u een indicatie voor zorg, dan wordt deze zorg volledig vergoed. Dit geldt voor jonge en oudere mensen. Thuiszorg het Friese Land staat dan dag en nacht voor u klaar.

Alle zorg thuis
Thuiszorg Het Friese Land onderscheidt zich van andere thuiszorgaanbieders door het bieden van alle zorg in de thuissituatie, zoals:
. persoonlijke verzorging en verpleging
. dag en nachtzorg
. begeleiding bij chronische ziekten
. specialistische verpleging
. palliatieve zorg
. gezinsondersteuning
. thuisbegeleiding
. personenalarmering
. zorg op afstand
. ledenservice
. cursussen
. 24 uur per dag bereikbaar via 0900-8864
Zorg wanneer u wilt
Wij werken met kleine teams die bestaan uit verzorgenden (IG) en wijkverpleegkundigen die u thuis helpen bij uw persoonlijke verzorging in de breedste zin. Wij doen dit veelal in samenwerking met familie en mantelzorgers. Ook werken we samen met andere professionele zorgaanbieders. Wij bieden zorg wanneer u dat wilt: ’s ochtends, ’s middags, ’s avonds en ‘s nachts. Wij zijn één van de weinige thuiszorgorganisaties die nachtzorg bieden. Ieder mens is uniek en niemand is gelijk, daar stemt Thuiszorg Het Friese Land de zorg op af. Dit doen wij op een manier die u prettig vindt.
Ledenservice
Als lid van Het Friese Land kunt u gebruik maken van activiteiten, cursussen, informatie en service op het gebied van gezondheid, comfort, ontspanning, preventie, veiligheid en onderhoud van huis en tuin. Bovendien wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten op het gebied van welzijn, wonen en zorg in uw omgeving.

Het Friese Land Voor Leden biedt u een veelheid aan mogelijkheden, acties en aantrekkelijke kortingen voor slechts € 19 per jaar. U krijgt o.a. 6 % korting op u ziektekostenverzekering van De Friesland en Univé. Zo heeft u het lidmaatschap snel terugverdiend. Iedereen kan lid worden, ook als je nog geen zorg nodig hebt.

Bereikbaarheid
Wij zijn dag en nacht bereikbaar op 0900-8864. Dit nummer kunt u ook bellen als u lid wilt worden van Thuiszorg Het Friese Land.
Voor meer informatie belt u bovenstaand nummer of raadpleeg onze site www.thfl.nl

thuiszorg-het-friese-land

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie