Uitslagen kaatsen Hoesman Catering & Attractieverhuurpartij

Jeugdkaatsen KF De Trije Doarpen

Vrijdagavond 13 mei is in Niawier de tweede ledenwedstrijd van het seizoen gekaatst. Dit keer alleen een wedstrijd voor de jeugdleden. De sponsor van deze partij was Hoesman Catering & Attractieverhuur uit Niawier. De weersomstandigheden waren niet super, harde wind en kou, niet ideaal kaatsweer.

Bij de welpen waren er maar 4 deelnemers. Ze kaatsten 3 keer in wisselende samenstelling, waarbij degene met de meeste eersten met de krans naar huis zou gaan. Na 3 keer kaatsen hadden Jan de Hoop en Suzanna Allema evenveel eersten en ook het aantal tegeneersten was gelijk. Besloten werd om ze allebei met een krans naar huis te laten gaan.

Bij de meisjes waren er 4 parturen welke 3 keer moesten kaatsen. Na twee omlopen hadden de parturen Aljantine Holtewes/Sjoke van der Vorst en het partuur Lutske Allema/Petra Feenstra/Gonne Sikkema evenveel eersten. In de laatste omloop moeten ze tegen elkaar. Het partuur Aljantine Holtewes cs won deze wedstrijd met 5-1 (6-0).

Ook bij de jongens waren er 4 parturen. Ook hier waren er twee parturen die hun eerste 2 wedstrijden hadden gewonnen. In de 3e omloop moesten ze tegen elkaar. Dit waren de parturen Dylan Cuperus/Hendrik Willen van der Vorst/Simon Torensma tegen Simon Jan Mol/Rutger Torensma. Het partuur Dylan Cuperus was in deze laatste wedstrijd duidelijk uit gekaatst. Het ging niet zo soepel als de vorige omlopen en ook was het ontzettend koud bij deze laatste partij. Simon Jan Mol cs wonnen deze partij met 2-5 (2-6) en gingen met de kransen naar huis.

 

Uitslagen;

Welpen (4 deelnemers)

1e Jan de Hoop en Suzanna Allema.

welpen

 

 

 

 

 

 

 

.

.

Meisjes (4 parturen)

1e Aljantine Holtewes, Sjoke v/d Vorst

2e Lutske Allema, Petra Feenstra, Gonne Sikkema

winnaars meisjes 2e meisjes Jongens (4 parturen)

1e Simon Jan Mol, Rutger Torensma

2e  Dylan Cuperus, Hendrik Willem van der Vorst, Simon Torensma

winnaars jongens 2e jongens

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie