Uitslagen vrijgezellen partij KF De Trije doarpen.

Vrijgezellen partij KF De Trije doarpen!

Oosternijkerk. Donderdag 16 juli stond de traditionele vrijgezellenpartij op het programma. Alweer de 28e editie! Ook dit keer weer met barbecue en halve kippen. Lang was onzeker of de partij in Oosternijkerk gehouden kon worden, maar gelukkig kon er op het voetbalveld gekaatst worden.

Bij de senioren waren er 9 parturen bij de heren en 4 parturen bij de dames. Bij de heren ging de finale tussen de parturen Harald Wiersma c.s. en Jelmer Elzinga c.s. laatstgenoemd partuur wist deze spannende finale te winnen met 5-5 (2-6). De eerste prijs in de verliezersronde was voor het partuur Anne Bert Hoekstra c.s. de tweede prijs ging naar het partuur Marcel Wijtsma c.s. Bij de dames werd gekaatst in competitieverband waarbij alle parturen 3 keer moesten kaatsen. De winnaar werd het partuur Annemarie Jongeling c.s. zij wisten alle 3 wedstrijden te winnen. De tweede prijs ging naar het partuur Anke Mollema c.s.
Bij de jeugd werd er in twee categorieën gekaatst. Bij de A-jeugd waren er 8 parturen. Er werd gekaatst in een winnaars- en verliezersronde. In de winnaarsronde ging de eerste prijs naar het partuur Douwe Pieter Kuiper, zij wonnen de finale van het partuur Pieter Joute Meinema met 5-3 (6-6). In de verliezersronde ging de eerste plaats naar het partuur Edser Slager c.s., zij versloegen het partuur Jelmer Wijma c.s. Bij de B-jeugd stonden er 5 parturen op de lijst. Na 3 keer kaatsen waren er 2 parturen met de volle winst. Het lot koppelde de parturen in de laatste omloop tegen elkaar. Het partuur Juliette Postmus c.s. tegen Alena Boonstra c.s. eerstgenoemd partuur won met 4-5 (6-6).

Na afloop kon er nog tot in de late uurtjes gezellig worden nagepraat in de tent die geheel belangeloos beschikbaar was gesteld door Van Kammen Tenten en Catering uit Oosternijkerk.

Uitslagen;

Heren senioren
1e Jelme Elzinga, Germ Durk de Vries, Wietse Vlasman.
2e Harald Wiersma, Boele Terpstra, Remco Wijtsma.
1e VR Anne Bert Hoekstra, Jacob Durk Bergema, Marten Heeringa.
2e VR Marcel Wijtsma, Yorrick Elzinga, Wiebe Jan Jongeling.

Dames Senioren
1e Annemarie Jongeling, Rianne Faber, Baukje Terpstra.
2e Anke Mollema, Tineke Hiemstra, lize de Vries.

A-jeugd
1e Douwe Pieter Kuiper, Rick Wiersma.
2e Pieter Joute Meinema, Simon Torensma.
1e VR. Edser Slager, Hidde Torensma.
2e VR Jelmer Wijma, Tineke Terpstra.

B-jeugd
1e Juliette Postmus, Janna de Weger.
2e Alena Boonstra, Lusilla v/d Veen.

[pwaplusphp album=Vrijgezellen_partij ]

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie