Eten met een praatje

Op 26 februari en 8 april j.l. zijn de avonden geweest dat “Eten met een praatje ”voor de vierde keer werd georganiseerd. Voor deze avonden hadden 80 personen zich opgegeven door middel van het aanmeldingsformulier uit het boekje programma winterwerk.. Doordat het winterwerk boekje huis-aan-huis was verspreid waren er ook niet PKN leden aanwezig.

De eerste avond mochten we 44 personen verwelkomen in Ny Sion. En de tweede avond 34 . De vrijwilligers hadden een drie gangen menu voorbereid en gekookt voor de gasten. Deze avonden kon men genieten van :  Voorgerecht  : Bouillon.  Hoofdgerecht : Kip sate in pindasaus, Hachee, Aardappelpuree, Rijst, Rode kool, Sla, en Appelmoes. Nagerecht : Toetjesbuffet bestaande uit, Oorlogstaart, Kookpudding, Perzik met slagroom en Vruchtenbowl.

Naast het eten werd er natuurlijk volop gesproken en had iedereen een gezellig samen zijn. Zowel gasten als vrijwilligers kunnen terug kijken op zeer geslaagde avonden die zeker voor herhaling vatbaar zijn.

Lijkt het u na het lezen van dit stukje, ook leuk om eens mee te eten. Dan bent u van harte welkom . In het winterwerk boekje van 2016 /2017 houden we u op de hoogte en kunt u zich inschrijven.

Omdat we in de loop der jaren, geld  hebben overgehouden. Hebben we € 200.00 overgemaakt naar de voedselbank in Dokkum.  Zo wordt Eten met en praatje,  Eten voor Eten.

IMG_0468 IMG_0466 IMG_0465 IMG_0463

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie